Endelig sol og varme på vej: Juni kommer med temperaturer over 20 grader

Maj måned har været temmelig våd og kold, og de mennesker der kan huske, hvordan maj så ud sidste år, har været ekstra skuffede. For der var det høj sol og sand mellem tæerne det meste af måneden i modsætning til i år. 

Men nu tyder noget på, at de solhungrende snart vil blive belønnet med noget, der ligner sommervejr. Juni kommer nemlig til at markere et skift i vejret, så temperaturene sniger sig op på den pæne side af 20 grader. 

- I juni måned lader det til, at vi går i en varmere retning, og jeg vil tro, at den første uge af juni kan betyde temperaturer på 20 grader, siger Frank Nielsen, der er vagtchef ved DMI, til dagens.dk

- Vi kan helt sikkert godt tillade os at håbe på varme temperaturer og sommervejr, når vi kommer ind i juni, siger Frank Nielsen, der dog understreger, at der altid er en vis forbehold med langsigtede prognoser, ligesom vi nu engang først skal igennem maj, der ikke er særlig sommerlig. 

- I morgen onsdag bliver vejret ligesom i dag med sol og vekslende skydække og temperaturer på 10-13 grader. Torsdag kommer der et gedigent regnvejr ind, der bliver efterfulgt af byger. Vi kan måske komme op på 15 grader i de sydøstlige egne, men ellers er det 10-13 grader, siger Frank Nielsen. 

Weekenden bliver også som i dag og i morgen med sol og vekslende skydække, og temperaturer på mellem 10-15 grader. 

 

 

 

.

Dagens Gossip