#EndeligErDetSlut: Selfie-bølgen erklæres død

Jeg gør det. Du gør det. Din nabo gør det. Dine venner gør det. Ja, selv vores statsminister kan ikke holde sig fra det.

Vi tager selfies i et væk og klasker dem på sociale medier. Men nu er det (endelig) slut.

The Webby Awards, som hylder det bedste og værste fra nettet, blev mandag afholdt i New York. Og her blev selfie-bølgen officielt erklæret død.

SE OGSÅ: Fyr forlangte åbent forhold - det kom han til at fortryde

Om det stopper her, vil tiden vise. Formentlig er det snarere et udtryk for arrangørernes uforbeholdne mening om det narcissistiske fotofænomen.

For at begrave trenden blev en mindevideo med de mest legendariske selfies vist. Og ja - var også fundet plads til Helle Thorning-Schmidts berømte selvportæt med den amerikanske præsident, Barack Obama, og den engelske premierminister, David Cameron, som blev taget under Nelson Mandelas mindehøjtidelighed.

Følg Dagens.dk på facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Billedet, der har fået placeringen som det første i videoen, har passende fået hashtagget #PresidentialSelfie. Der langes også ud efter begravelses-selfies og den berømte trutmund. Alle billederne serveres med sørgelig musik i baggrunden.

Det var skuespilleren Patton Oswalt, der var vært ved Webby Awards. Blandt vinderne var det jamicanske bobslædelandshold, som har udmærket sig ved at anvende crowdfunding på nettet for at rejse midler til at deltage i vinter-OL.

SE VIDEOEN HERUNDER:

 

Dagens Gossip