Endnu en dansk sangerinde i knæfald

Først måtte sangdivaen Medina ned at bide i asfalten, og nu må Alphabeat-sangerinden Stine Bramsen gøre det samme.

Bramsen har på sin Instagram-profil lagt et blodigt billede op af to skrabede knæskaller. Det skyldes ikke stavren rundt i sylespidse, høje stiletter under weekendens koncert på Skanderborg Festival, men derimod en kort gåtur i flade gummisko.

"Det var intet problem at vandre rundt i tårnhøje hæle i en time på scenen, men at gå 20 meter fra en butik og ud til bilen i flade sko kan være vanskeligt. Av!", skriver hun til billedet, som hun blandt andet ledsager med ordene "klumpet," "sommerben," "pas på flade sko" og "typisk mig."

Ligesom Stine Bramsen har sangdivaen Medina også kysset asfalten med sine knæskaller. Medina faldt ned i et betongulv med knæskallerne først og blev så kvæstet under uheldet, at hun måtte aflyse en koncert. Medinas nye kæreste, jetsetteren og marketingskoordinatoren Frederik Bagger, stod straks klar med 100 røde roser og en tur i drive-in-bio for at trøste "Kun for mig"-sangerinden, skrev hun efterfølgende på sin Instagram-profil.

Smadrede knæ eller ej så er Stine Bramsen, der er højgravid med sin første barn, klar til at hoppe i sang-stiletten igen til efteråret, hvor hun tager på turné med sit soloprojekt.

Se billedet af Stine Bramsens blodige knæskaller her: http://instagram.com/p/rhjB-iF5B/? modal=true

Se billedet af Medina blodige knæskaller her: http://instagram.com/p/rhY11vy7M2/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip