Endnu en grund til at få en kæreste: Så meget dyrere er det at leve som single

Det er ikke altid lige sjovt at være single.

Du har ingen til at nusse dine fødder, du er altid tredjehjul til par-middage, dine hverdagsaftener er ofte ensomme og så ringer din mor i tide og utide og spørger, om man snart har fundet en kæreste. Men vent. Der er mere.

For som om din kærlighedsløse tilværelse ikke er nok, så er det faktisk også væsentligt dyrere at at være single i forhold til at have en kæreste. Det skriver Metro.

En undersøgelser blandt 2000 britter i alderen 18-30 år viser nemlig, at singler i gennemsnit bruger over 38.000 kroner mere om året end folk, der er i et forhold.

På ugentlig basis betyder det, at det gennemsnitlige kærestepar hver bruger 260 kroner om ugen, mens man som single må slippe omkring 1000 kroner.

Og hvad er det så, man har højere udgifter til, når man er single?

Ifølge undersøgelsen er der typisk tale om takeaway-mad, restaurant- og cafébesøg og byture, der tærer på kontoen. Derudover bruger singler også flere penge på tøj i forhold til personer i et forhold.

Og apropos byture: Så viser det sig (måske ikke overraskende) at singler også bruger væsentlig flere penge på – og har et langt større indtag af – alkohol. Undersøgeler viser, at singler i gennemsnit bruger 300 kroner om ugen på at drikker næsten tre gange mere, end folk med kærester, der til gengæld kun bruger 114 kroner i gennemsnit.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip