Endnu en kendisbaby sætter forældre på prøve

Skuespiller Sebastian Jessen gjorde det, Silas Holsts gør det stadig - og nu også Stine Bramsen. Rækken af kendte danskere, der må vente længere end de gængse ni måneder på at blive forældre, vokser i disse dage lige så stødt som de bristefærdige maver.

Sangerinden Stine Bramsen, der snart skal være mor for første gang, tager imidlertid den lange ventetid med ophøjet ro - og en god portion humor. Det fremgår af sangerindens hyppige opdateringer på det sociale billedmedie Instagram.

- Så det ser altså ud til, at babyen har besluttet, at den ikke kommer ud før til jul. Den vil altså hellere tage på efterårsturné med mig rundt i Danmark inde i min store mave frem for i barnevognen - sikke en stædig lille prins, han er!, skriver Stine Bramsen onsdag til et billede af sin højgravide mave.

Alphabeat-sangerinden, der desuden barsler med sit første soloalbum, har imidlertid ikke svært ved at få tiden til at gå, mens hun venter sig. Ud over karrieren holder den 27-årige sangfugl sig beskæftiget med alt fra shoppeture til salonbesøg.

- Forkæler mig selv med en klipning hos min lokale økologiske frisør, skriver Stine Bramsen blandt andet til et billede af sig selv, taget i sidste uge, i en frisørstol og med håndklæde om håret.

Af sangerindes hashtags fremgår det, at den unge mor mener, at det er vigtigt at huske at forkæle sig selv.

Selvforkælelse er der da også rigeligt af beviser på på Stine Bramsens Instagramprofil, hvor hun blandt andet fremviser billeder fra hyggestunder med veninderne og en shoppetur med sin mor.

- Knap tre generationer sammen på shoppetur, skriver hun til billedet af sig selv arm i arm med mor og lillemand i maven.

Allerede 12. november påbegynder Stine Bramsen sin efterårsturné rundt i landet. Så hvis sangerinden skal nå mere end seks ugers barsel, skal den lille ny snart gøre sin entré.

Se det seneste billede af Stine Bramsens bristefærdige mave her: http://instagram.com/p/tCs7wYCFwQ/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip