Endnu en Wozniacki-konkurrent er klar til WTA-finale

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki har stadig pil opad, men tirsdag blev der en plads færre ledig i WTA-sæsonfinalen i Singapore midt i oktober.

Rumæren Simona Halep, som er nummer to på verdensranglisten, blev den tredje kvinde, som nu er sikker på en plads. Tidligere har Serena Williams og Maria Sharapova kvalificeret sig.

Verdensranglisten og den såkaldte "Road to Singapore" er to forskellige ranglister idet sidstnævnte kun handler om den nuværende sæson, mens verdensranglisten går længere tilbage.

Simona Halep har haft en imponerende sæson, selv om hun røg ud af US Open allerede i tredje runde. Hun var i finalen i French Open, hvor hun tabte til Maria Sharapova, og så nåede rumæneren semifinalen i Wimbledon.

To turneringssejre og et har af gode placeringer har sendt hende ni pladser - fra 11 til to - frem på verdensranglisten.

Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Li Na, Eugenie Bouchard og Ana Ivanovic ligger til de sidste fem pladser med Caroline Wozniacki lige udenfor. De otte bedste kvalificerer sig, mens yderligere to kommer med som reserver.

/ritzau/

 

Dagens Gossip