Endnu et gidseldrama i Paris-forstad er nu ovre

Et gidseldrama i en forstad til Paris fredag endte ublodigt, da fransk politi kunne anholde en bevæbnet og tilsyneladende sindsforvirret mand, som havde taget gidsler på et postkontor.

Ingen af gidslerne er kommet noget til under det timelange drama, oplyser politiet ifølge flere franske medier.

Manden overgav sig til politiet efter at have holdt to personer som gidsler, oplyser politiet.

Motivet bag gidseltagningen er endnu ukendt, men det har tilsyneladende ikke noget at gøre med sidste uges angreb mod den satiriske ugeavis Charlie Hebdo.

Sikkerheden er forhøjet i og omkring Paris efter sidste uges angreb mod Charlie Hebdo og et jødisk supermarked, som i alt kostede 17 personer livet.

Franske medier skrev kort efter middag, at manden holdt to eller tre personer som gidsler på postkontoret, mens et par andre gidsler skulle være frigivet, skrev avisen Le Figaro på sin hjemmeside.

Kilder sagde til avisen, at manden var bevæbnet med et "krigsvåben". Ifølge radiostationen RTL var gidseltageren i besiddelse af et Kalasjnikov-gevær, en pistol og flere granater.

Politiet oplyste til AFP, at manden talte usammenhængende, og France Info skrev, at der var tale om en mentalt ustabil person.

Ifølge AFP lykkedes det flere af kunder på postkontoret at flygte fra gidseldramaet, der begyndte kort før klokken 13.

Politiet havde afspærret området, tilkaldt specialstyrken og sendt en helikopter i luften, der fra oven holder øje med udviklingen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip