Endnu et land trækker sig fra VM i håndbold

Det er åbenbart ikke uden komplikationer at afholde store sportsarrangementer i Qatar.

Der har været meget ballade, siden oliestaten for fire år siden blev tildelt VM-slutrunden i fodbold i 2022, og der er også massive bølgeskvulp omkring VM i håndbold for herrer, der begynder om to måneder.

Det internationale håndboldforbund (IHF) meddelte tirsdag på sin hjemmeside, at de Forenede Arabiske Emirater har trukket holdet fra VM.

Dermed er landet det andet, der har trukket sig fra VM inden for en uge.

I sidste uge meddelte Bahrain, at holdet ikke stiller op ved VM.

Bahrain var udset til at være prügelknabe i den stærke gruppe D, der også har deltagelse af Danmark, Polen, Rusland, Argentina og Tyskland.

De Forenede Arabiske Emirater skulle ved VM have været med i gruppe C sammen med Frankrig, Sverige, Algeriet, Tjekkiet og Egypten.

IHF angiver ikke nogen årsag til, at De Forenede Arabiske Emirater har trukket sig fra VM i Qatar, præcist som det var tilfældet med Bahrain.

Et betændt politisk klima mellem Qatar og de to øvrige lande er ifølge flere medier en stor del af forklaringen på, hvorfor landene har trukket sig fra VM.

IHF har endnu ikke meldt ud, hvilke lande der skal afløse Bahrain og De Forenede Arabiske Emirater ved VM.

VM-turneringen bliver spillet fra den 15. januar til den 1. februar næste år.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip