Energisk Christiane tilbage på skolebænken

Skuespiller, danser, radiovært, redaktør, tv-værtinde og designer toppet med en bachelorgrad i fransk og kommunikation fra Copenhagen Business School.

Det alsidige CV tilhører Christiane Schaumburg-Müller O'Connor, og fra mandag kan hun tilføje endnu et element på den imponerende lange liste.

33-årige O'Connor skal læse en diplomuddannelse i digital marketing, afslører hun på det sociale billeddelingsmedie Instagram, hvor hun med morgenhår ser frem til første skoledag.

- Puuuuuuu.... Stået tidligt op på min første fridag denne uge for at forberede mig til første skoledag i morgen, skriver hun til billedet, som hun blandt andet hashtagger med ordene: Læser nu, så kan jeg se "House of Cards" senere.

På mandag skifter Christiane Schaumburg-Müller O'Connor således malerpensel, tapetklister og boremaskiner ud med blyant, bøger og viskelæder.

I den forgangne uge har hun haft travlt med optagelserne til den nye sæson "Dit hjem i vores hænder," hvor hun sammen med en ven skal redesigne et hjem hos en dansker, samtidig med at hun konkurrerer mod en anden kendis om at lave det flotteste resultat design- og håndværksmæssig.

Programserien har premiere mandag den 23. marts klokken 19.00 på Kanal 5.

Se billedet af skoleparate Christiane Schaumburg-Müller O'Connor her: https://instagram.com/p/z9agTOn0Wv/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip