Energiske Mø i chok over prisregn

Det var en tydelig berørt og glad Mø, der lørdag aften vandt hele fire priser ved årets udgave af Danish Music Award. Den energiske sangerinden vandt bl.a. kategorierne "Årets nye navn", "Årets udgivelse" og "Årets solist", og netop priserne ved aftenens uddeling betyder noget helt særligt for stjernen.

- Hver eneste gang, mit navn blev råbt op, var jeg sådan: Ej, kan det virkelig passe? Det er så surrealistisk for mig. Jeg har altid gået og drømt om det som lille pige, men lige pludselig at stå der er helt skørt. Det er en dagdrøm, som jeg har haft virkelig mange gange, siger sangerinden. 

Succesen er kommet hurtigt, og der har været fart på, siden Mø sidste år brød igennem som soloartist med nummeret "Pilgrim". Men hun har selv en forklaring på, hvordan hun følger med travlheden.

- Jeg har altid haft et meget rastløst sind, og derfor har det været meget nemt for mig at flyde med. Men jeg må også indrømme, at netop fordi det er gået meget stærkt og har været meget intenst, så skal jeg også lære at slappe af engang imellem, men det er svært, når man bare gerne vil videre, siger sangerinden.

Hun fortæller, at hun netop er begyndt til yoga, fordi det hjælper hende med at fokusere og slappe mere af. 

Mø var nomineret til syv priser ved aftenens uddeling.

Newspaq

 

Dagens Gossip