Enevoldsen: Vi har det højeste topniveau i ligaen

AaB hentede fredag aften tre vigtige point til topstriden, da det på udebane i Haderslev blev til en 2-1-sejr over Sønderjyske.

Thomas Enevoldsen scorede begge mål for AaB, og han var efter kampen glad for, at holdet vandt, selvom spillet ikke var det bedste.

- I mange af kampene har vi spillet fantastisk, og vi føler selv, at vi har det højeste topniveau i Superligaen, når vi er bedst, hvilket vi også har vist op til flere gange. Nu er vi begyndt at vinde smalle sejre og kæmpe os til dem.

- Når vi ikke har fundet vores topniveau frem, har vi også haft svært ved at skabe resultater, men det kan vi nu. I dag spillede vi bestemt ikke godt, og derfor var det også utroligt dejligt at vinde, siger den 28-årige offensivspiller.

Frederik Børsting erkendte, at Sønderjyske var en hård modstander, og at heldet i de afgørende faser var med nordjyderne.

- Det er de her kampe, vi skal vinde for at være placeret deroppe, hvor vi gerne vil, og det gjorde vi, selvom det måske var med lidt held, siger kantspilleren.

Han håber på, at AaB kan holde momentum indtil vinterpausen og fastholde tredjepladsen.

- Vi vil gøre alt for at ligge nummer tre til vinter, men nu må vi se, hvordan det ender. Hvis vi kan vinde kampe som i aften her til sidst, så er jeg overbevist om, at vi kan ligge nummer tre, for det har vi kvaliteten til, siger Frederik Børsting.

Cheftræner Lars Søndergaard roste sit hold for indstillingen kampen igennem.

- Det var hårdt arbejde, og det var ikke særlig prangende, men det var selvfølgelig rart at vinde på en dag, hvor vi spillede mindre godt.

- Vi må dog også indrømme, at vi nok skal være meget tilfredse med de tre point, siger han.

AaB får i næste runde besøg af Randers.

/ritzau/

 

Dagens Gossip