Engelske medier: Mourinho og Chelsea forlænger kontrakt

Selv om der stadig er tre spillerunder tilbage i Premier League, har Chelsea vundet mesterskabet i England.

Derfor er det næppe overraskende, at manager José Mourinho er populær.

Nu rapporterer flere engelske medier, at portugiseren er blevet enig med klubben og i særdeleshed ejer Roman Abramovich om en forlængelse af den nuværende kontrakt.

Det skriver flere britiske medier onsdag.

The Sun går så vidt som til at skrive, at Mourinho og Abramovich har givet håndtryk på en fireårig aftale til i alt 430 millioner kroner.

Ifølge flere andre medier er der tale om en ny aftale for to år, og det regnskab er der fin balance i. José Mourinhos kontrakt står nemlig lige nu til at udløbe i sommeren 2017. Den nye kontrakt gælder efter sigende i yderligere to år, så den udløber i sommeren 2019.

Da Chelsea havde vundet mesterskabet med en sejr på 1-0 over Crystal Palace i søndags, spurgte tv-stationen BBC José Mourinho om hans fremtidsudsigter på Stamford Bridge. Hans svar var entydigt. Han ønsker at fortsætte i Chelsea.

- Som jeg allerede sagde i begyndelsen af sæsonen. Jeg er i Chelsea lige så længe, at hr. Abramovich ønsker, at jeg skal være her. Når han ønsker, at jeg skal rejse, rejser jeg, sagde den succesrige manager til tv-stationen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip