England sender Danmark ud af U17-EM i fodbold

12/05/2016

Det lykkedes ikke for det danske U17-landshold i fodbold at gå videre fra det indledende gruppespil ved EM i Aserbajdsjan.

Torsdag i Baku tabte Danmark, der trænes af Jan Michaelsen, 1-3 til England, der går videre til kvartfinalerne sammen med Sverige.

Reiss Nelson sørgede for engelsk føring ved pausen, da han scorede til 1-0 efter 30 minutter.

Cirka ti minutter inde i anden halvleg fordoblede Mason Mount Englands føring, og få minutter før tid scorede indskiftede George Hirst til 3-0.

Jens Odgaard fik reduceret til slutresultatet i dommerens tillægsminutter.

Danmark kunne godt være gået videre med et nederlag, men da Sverige samtidig vandt 1-0 over Frankrig, var der ingen hjælp til danskerne.

England og Sverige går videre med hver seks point, mens Danmark slutter som nummer tre med fire point, og Frankrig indtager sidstepladsen med et point.

Det danske hold spillede 0-0 mod Frankrig i den første kamp ved EM, og dernæst vandt Danmark 1-0 over Sverige.