England slutter sidst: 0-0 mod Costa Rica

Det engelske landshold jagtede en lille VM-oprejsning at rejse hjem på tirsdag aften mod Costa Rica.

Men landstræner Roy Hodgson og hans spillere må forlade slutrunden i Brasilien med en lidt flad fornemmelse efter 0-0 mod costaricanerne.

Hodgson havde ændret stort set hele holdet mod costaricanerne efter nederlag til Italien og Uruguay i de første gruppekampe.

Kun Daniel Sturridge og Gary Cahill havde fået genvalg, mens stjerner som Wayne Rooney og Steven Gerrard blev placeret på bænken fra start.

Indstillingen var som altid i orden, og de engelske spillere dominerede kampen. Det lykkedes også at skabe en del store chancer, men det var på en billig baggrund.

Costa Rica lignede ikke et hold, der spillede sig helt ud efter de overraskende sejre i gruppekampene mod Italien og Uruguay. Flere af costaricanernes profiler blev desuden sparet frem mod det næste opgør i knockoutfasen.

Sturridge skabte med sin hurtighed en masse uro. Han kom også til et hav af afslutninger, men han fik ikke meget ud af sine anstrengelser.

Midtvejs i anden halvleg burde Liverpool-angriberen have bragt England på 1-0, da han modtog bolden i dybden, men - ganske kendetegnende - skød bolden forbi mål.

I det andet opgør i gruppe D vandt Uruguay 1-0 over Italien, hvilket betyder, at costaricanerne er videre til 1/8-finalerne som etter med Uruguay på andenpladsen. England slutter sidst med blot et enkelt point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip