England vinder storsejr over lilleput på Wembley

10/10/2014

Det engelske fodboldlandshold vandt torsdag aften den mest ventede sejr i de kampe, der blev spillet i kvalifikationen til EM i fodbold.

England sejrede 5-0 over lilleputten San Marino på Wembley i London.

Med sejren har England seks point efter to kampe, og holdet cruiser mod førstepladen i gruppe E.

England førte 2-0 ved pausen efter scoringer af Phil Jagielka og anfører Wayne Rooney. Sidstnævntes scoring faldt kort før pausen på et straffespark.

I anden halvleg udbyggede angrebskollegaen Danny Welbeck føringen til 3-0, og senere kom også Andros Townsend på måltavlen.

Alessandro Della Valle lukkede scoringsfesten med et selvmål.

England skal i aktion i EM-kvalifikationen igen om tre dage, når holdet møder Estland på udebane.

Litauen vandt 1-0 hjemme over Estland og har seks point lige som England.

VM-deltageren Schweiz skuffede med et 0-1-nederlag ude til Slovenien, så schweizerne er uden point efter to kampe.