Englands anfører overvejer landsholdsstop

Englands anfører, Steven Gerrard, overvejer, om det er tid til at lade sig pensionere fra det engelske landshold. Han afviser dog, at beslutningen allerede er taget.

- Det er ikke rigtigt, at jeg vil annoncere min afgang inden for den næste uge, siger den 34-årige veteran, der daglig spiller i Liverpool, hvor han også er anfører.

- Jeg talte med manageren (Roy Hodgson) for at bede om noget tid til at tænke over min internationale fremtid. Jeg vil ikke tage nogen forhastet beslutning, siger Gerrard til AFP.

England er efter kun to kampe i gruppespillet ude af årets VM i Brasilien.

- Jeg er stadig meget trist. Jeg er ødelagt over det, der er sket de seneste par uger. Jeg er nødt til at tænke mig grundigt om, før jeg tager så stor en beslutning, siger han.

Gerrard debuterede på det engelske landshold i 2000, og han står overfor at skulle spille sin 114. landskamp på tirsdag mod Costa Rica. Det er én mindre end den nuværende rekordindehaver David Beckham.

VM-kampen mod Costa Rica er dog uden betydning, da England er ude af slutrunden, og costaricanerne allerede er sikret en plads i 1/8-finalen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip