Enig Silkeborg-lejr: Målene skal nok komme

Silkeborg har efter fem kampe endnu til gode at score sæsonens første mål, og holdet ligger sidst i Superligaen. Træner Jesper Sørensen har dog en plan for, hvordan man løser scoringsproblemet.

- Jeg har nogle idéer til, hvordan vi skal få scoret, men skal vi have nogle chancer for at overraske de andre, skal jeg ikke stå og fortælle om dem.

- Intensiteten er god nok. Vi går til den, det er ikke på løbepensummet og intensiteten, at vi kikser, siger Jesper Sørensen.

Blandt andet på grund af de manglende mål ligger Silkeborg sidst i Superligaen, men Dennis Flinta er ikke nervøs for den øjeblikkelig situation.

- Vi er bedre, end vi viste mod FC Vestsjælland, men jeg kan godt forstå, hvis man tvivler på os.

- Der er dog 28 kampe tilbage, og vi havde også en dårlig start sidste år. Det kunne have været meget værre, vi kunne stå med nul point, siger Flinta.

I sidste sæson scorede Silkeborg mål på samlebånd i NordicBet Ligaen, og Frank Hansen erkender, at der skal mere til at lave mål i Superligaen.

- Det er nok både tilfældigheder og vores evner og tro på tingene. Der er lidt mere hårdhed og ikke så meget plads og tid her i Superligaen, så det er en ting, vi skal vænne os til. Vi må tage det til efterretning, siger Frank Hansen.

Jesper Sørensen har haft den unge angriber Robert Skov inde omkring truppen, men Sørensen udelukker ikke, at der hentes en ny frontmand ind.

- Robert Skov er en dygtig ung mand, som gør det godt til træning for tiden. Men jeg vil ikke sige, at en 18-årig gut er løsningen på vores angrebsproblemer.

- Vi er altid på udkig efter kvalitet inden for den økonomi, vi råder over, siger Sørensen.

Efter fem kampe i Superligaen har Silkeborg to point og en målscore på 0-6.

/ritzau/