Enlig mor til fem stikker pædofil ihjel - nu har hun fået sin straf

Britiske Sarah Sands er blevet dømt til 3,5 års fængsel, efter hun har slået en ældre mand ihjel, som var anklaget for seksuelle overgreb mod unge drenge.

Retten fandt ifølge BBC 32-årige Sarah skyldig i manddrab på den 77-årige Michael Pleasted - vurderingen lød, at Sarah mistede kontrollen, da drabet skete.

Michael var tidligere dømt, men han var løsladt mod kaution, mens han ventede på sin retssag, hvor han var mistænkt for misbrug af to unge drenge.

Han blev stukket otte gange med en kniv og blødte ihjel.

‘En helt exceptionel sag’, lød det fra dommer Nicholas Cooke QC, da han reducerede Sarahs straf fra 7 år til 3,5 under hensyntagen til hendes rolle som enlig mor til fem børn.

Læs mere: Sarah gav ofte mad til sin flinke nabo på 77 år, men så gik sandheden op for hende

Michael, som også gik under navnet Robin Moult, havde 24 tidligere domme for seksuelle lovovertrædelser i løbet af tre årtier.

Under retssagen hævdede Sarah, at det ikke var hendes hensigt at såre Michael, da hun opsøgte ham i hans lejlighed med en kniv.

Intentionen var efter sigende at få ham til at indrømme sine forbrydelser, så de unge anklagere ikke skulle gennemgå en retssag.

Men ifølge Sarah sagde Michael, at alle drengene var løgnere, som ødelagde hans liv.

Sarah og Michael var naboer i en ejendom i det østlige London og var efter sigende gode bekendte, til det gik op for Sarah, at han var dømt for pædofili og overgreb på unge drenge.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip