Er det her din mand? Foto af pralende utro mand bliver viralt hit

Ann Katrine Warren

11 år siden

|

10/06/2013

Dagens topnyheder

Der er dømt offentlig udstilling til spot og spe for en amerikansk mand, som angiveligt er sin hustru utro - og praler med det.

En kvindelig togpassager blev så træt af at høre på mandens højlydte og utiltalende historier om hans affærer, at hun lagde billedet af ham online, og lynhurtigt blev det et kæmpe viralt hit.

"Hvis dette er din mand, så har jeg lige tilbragt en to timers togtur fra Philadelphis med at lytte til denne taber og hans venner prale med deres utallige affærer, og hvordan deres koner er for dumme til at opdage det. Åh vær sød at del…, skrev Steph Strayer på Facebook onsdag.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Det opfordring tog brugerne til sig, og i skrivende stund er billedet blevet delt mere end 235.000 gange på Facebook og 82.000 gange på blogtjenesten Tumblr. Og tallene er formentlig allerede endnu højere.

Om manden er blevet identificeret er uvist, men mon ikke har har et forklaringsproblem, når den virale bølge rammer hans kone.

LÆS OGSÅ: Skjult kamere: Folk photoshop'et ind i reklamer mens de venter på bussen

I mellemtiden har fænomener som dette også rejst en debat om, hvordan sociale medier nu også bruges til at slå ned på folks opførsel i den offentlige rum på en helt ny måde.

Samtidig ved ingen, om manden nu også er gift og er sin kone utro, eller om han bare skulle vise sig over for kammeraterne.