Er du iPhone-bruger? Så bør du læse med her

Emil Martesen

14 uger siden

|

19/03/2024
Nyheder
Shutterstock.com
Shutterstock.com
Er du iPhone-bruger?

Dagens topnyheder

Teknologigiganterne udkæmper konstant slag om forbrugernes gunst.

Og i den forbindelse ser det ud til, at Apple nu står ansigt til ansigt med et kritisk valg.

Efterhånden som rygterne tager til, tyder alt på, at Apple kan være på vej ind i en banebrydende aftale med Google for at integrere avanceret AI-teknologi i fremtidens iPhones.

Lars Skovgaard Andersen, senior investeringsstrateg hos Danske Bank, lægger ikke fingre imellem, når han understreger nødvendigheden af, at Apple handler med beslutsomhed:

"Apple er tvunget til at handle og være der, hvor kunstig intelligens møder hos forbrugerne", forklarer Danske Bank-strategen ifølge euroinvestor.dk.

Integrationen af Googles AI-teknologi, kendt som Gemini, i iPhones er set som et direkte modsvar til Microsofts ChatGPT.

Og skridtet anses ikke kun for at være vitalt for at imødekomme den faldende salgstrend af iPhones, men også for at sikre, at nye købere fortsat vil vælge Apple frem for konkurrenterne:

"Apple er presset af faldende salg af iPhones og selv om iPhone-ejere er panisk angste for at skifte fra Apple-styresystemet iOS til Android-mobiltelefoner, så er det vigtigt, at nye købere af telefoner også vælger iPhones i fremtiden".