Er du selv skyld i din mands utroskab?

Har du fået brændt fingrene på en mand, og måske mere end en gang og endda alvorligt, så ved du, at det er smertefuldt. Endnu mere smertefuldt er det, når manden har haft en affære, og kvinder, der har oplevet det, har en række ting til fælles, skriver Woman’sDay.com

Hvis din far forlod familien, da du var lille, eller han ikke var interesseret i dig

- Så vil du forvente det samme fra en mand, når du bliver voksen, og det er en ond spiral at komme ind i. Kvinden bliver ofte usikker, hvis manden har en stor omgangskreds, hun vil måske føle, at han er ligeglad med hende, ligesom hendes far var, eller er bange for at han har en affære. Kvinder, der sidder med de følelser bør få afklaret dem, sørge over hvad der skete i barndommen og komme videre i livet, forklarer psykolog Jeanette Raymond.

Se 10 klokkeklare tegn på at din partner er utro

Du er din egen værste kritiker

Hvis du er usikker på din krop og tit beklager dig over den, vil din kæreste begynde at se dig gennem dine øjne.

- Mange kvinder siger, ’ser jeg tyk ud i de bukser?’ ’Er jeg ved at få hængebryster?’ Du bliver nødt til at stoppe med det. Lad din kæreste se på dig som det fantastiske menneske, han synes, du er. Vær selvsikker og elsk din krop uanset alder og form, siger parterapeut Laurel House.

Du opgiver din selvstændighed

Nogle kvinder opgiver fuldstændig deres eget liv, når de får en kæreste, og det i en grad så det får din kæreste til at føle sig dårligt tilpas.

- Ironien ved det hele er, at i forsøget på, at polstre dit forhold, så bliver du mindre og mindre den kvinde, han forelskede sig i. Hvis du ’fortaber’ dig i en mand, og du kun lytter til den musik, han kan lide, aflyser planer for at være sammen med ham, og tager alle hans interesser på dig, så vil han ende med at føle sig fanget, og når man føler sig fanget, så vil det umiddelbare instinkt være at vride sig fri, og det gør manden ofte ved at have en affære, for det er den lette vej ud, siger Jeanette Raymond.

Det er derfor vi er utro

Du er ligeglad med, hvordan du ser ud

Det kan godt være, du tænker, det er jo ikke ligefrem sådan, at min kæreste er Johnny Depp, men hvis du er ligeglad med dit udseende, så sender det en besked til din mand, der siger ’lad mig være’.

- Mænd kan hurtigt føle, at hvis du er ligeglad med dig selv, så er det fordi du er ligeglad med ham. Det er sådan en ’du er ikke det værd’ meddelelse, siger Carole Lieberman forfatter til bogen ’Bad Girls: Why Men Love Them & How Good Girls Can Learn Their Secrets’.

Børnene kommer i første række – hele tiden

Hvid du hele tiden lader din mand komme i anden række, så vil han på et tidspunkt ønske, at han var sammen med én, der værdsætter ham.

- Mange kvinder, der opdager at deres mand har eller har haft en affære, har ofte haft den mening, at de kan prioritere deres forhold, når deres børn blev store. Du bliver nødt til at indse, at børnene er vigtige, men forholdet  måske er endnu vigtigere – det er i sidste ende, det vigtigste for børnene. Så husk at sætte tid af til hinanden, siger parterapeut Antoniette Coleman.

Du er ligeglad med sex

Vi kommer ikke udenom det. Sex er meget vigtigt for mænd! Hvis du har sex, og bare venter på at få det overstået og ikke nyder det, så vil han føle sig afvist.

- Hvis du bliver ved med at afvise ham, vil han til sidst finde en anden, der vil opfylde hans behov. Det er vigtigt at tale sammen, og snakke om hvad man kan lide, siger parterapeut Scot Conway.

Af Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip