Er du verdens smukkeste kvinde? Så leder Lisa Lents efter dig

Lille spejl på væggen der, hvem er smukkeste i landet her? Sådan spørger taekwondo-kæmperen og den tidligere Miss World-deltager, Lisa Lents, for hun er nemlig på udkig efter Danmarks eller verdens smukkeste kvinde. 

Læs også: Mand siger, han ikke tænder på kvindes aldrende krop, men hendes svar er perfekt

Lisa Lents, der er dansk direktør for  holder i disse dage casting for at lokke smukke kvinder til at repræsentere Danmark ved dette års Miss World-show, som bliver afgjort i London til december. Det skriver mx.dk.

- Jeg leder efter hele pakken. Pigerne skal have oplevet noget, og de skal ville noget med deres liv. De skal helst have noget mellem ørerne og have personlighed. De skal ikke bare se godt ud på en catwalk, forklarer Lisa Lents, til mx.dk. 

Læs også: Mirakel-pigen, der slog øjnene op til sin egen begravelse, er død (igen)

Der er fire krav for, at man kan deltage i konkurrencen: Du skal være over 18 år, have dansk statsborgerskab, ikke have børn og aldrig havde optrådt nøgen eller pornografisk. Og du kan godt deltage, selvom du ikke er 1,85 høj, for der er ingen højdekrav.

Hovedpræmien, som Miss World løber med, er på 100.000 dollars. Hvis du vil med til casting skal du lave en ansøgning, som skal sendes til Lisa Lents. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip