Er pengene små? Tre gode destinationer til billig udlandsferie

Berlin – alsidig storby

Er du til shopping, hyggelige fortovscafeer og hippe barer, og kan du ikke få nok af blomsterprint, Caffe Latte og tysk Bier, så er Berlin byen for dig! Skulle du alligevel få lyst til at opleve andet, byder storbyen på en spændende historie, som kun venter på at blive udforsket. Tag bilen eller køb en billig flybillet – så kan du let have alle dine gode køb med hjem.

Godt tip: Besøg Mauerpark og gør gode loppefund hver søndag, nyd parken, se hvor Berlinmuren tidligere stod eller deltag i karaoke-showet – helt gratis! 

Sortehavet – sol, vand og sand

Det har været hektisk på arbejdet de seneste uger, og du trænger til at slappe af med en god bog i hånden og fødderne i sandet. Køb en billig flybillet til Bulgarien og oplev Sortehavskystens lækre sandstrande. Besøg f.eks. stranden ved den lille kystby, Byala, hvor du kan opleve den lokale kultur.

Godt tip: Køb en halv liter fadøl for 1,5 bulgarske Leva svarende til 5 danske kroner!    

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Salzburg – om bag kulissen

Bliver du rastløs efter 10 minutter på en solseng, og er den motion, du får ved at slentre fra butik til butik, bare ikke nok? Så smid cyklen bag i bilen og kør til Salzburg, som indbyder til lange cykelture mellem grønne marker og smukke bjerge.

Godt tip: Tag til Salzkammergut og oplev det idylliske landskab, hvor filmen The Sound of Music er optaget – det er gratis! 

Skrevet af Samlino.dk.

 

Dagens Gossip