Erfaren brite snyder Lucas Bjerregaard for første titel

Den danske golfspiller Lucas Bjerregaard var tæt på at snuppe sin første European Tour-titel i karrieren, da han indtil 14. hul på finalerunden i Hong Kong Open førte turneringen.

Erfarne Justin Rose udnyttede imidlertid dansk gummiarm, sneg sig foran mod slutningen og hjemførte sin European Tour-titel nummer otte i karrieren i 17 slag under par - blot et enkelt slag bedre end den 24-årige dansker.

Andenpladsen er dog stadig Lucas Bjerregaards bedste resultat i karrieren.

Bjerregaard gik ind til finalerunden side om side med den rutinerede englænder Justin Rose i 15 slag under par.

Danskeren lå længe i førerposition efter flere birdies, men en dobbeltbogey på hul 14 sendte danskeren et slag efter Rose på scoretavlen.

Der var mange flotte slag imellem for Lucas Bjerregaard, som ikke havde problemer med at producere birdies, men modsat den stabile englænder havde danskeren svært ved ikke også at notere en del bogeys.

Og den britiske erfaring blev afgørende. Justin Rose bevarede roen, og med en birdie på 16. hul kom han i front med to slag, og den erfarne englænder holdt stand trods en bogey på 18. hul.

Lucas Bjerregaard kunne ikke leve op til kanonrunden lørdag, hvor han kom rundt i hele syv slag under par. Søndag måtte han bruge 69 slag på de 18 huller, hvilket kun var et enkelt slag under banens par.

/ritzau/

 

Dagens Gossip