Erfaren caféejer overtager forpagtningen af Café Koldinghus

Et ny forpagter overtager Café Koldinghus den 20. januar næste år. Det er Annie Fløe Svenningsen.

Cafédriften kommer til at foregå i et tæt samarbejde med folkene bag Nicolai Café, Christian Fogh og Rasmus Iversen – sidstnævnte er den nye forpagters søn.

Annie Fløe Svenningsen vil fortsat have åbent i caféen hver dag i museets åbningstid og de vil også åbne for større grupper om aftenen. Derudover vil Annie arbejde sammen med museet om at få flere museumsgæster til at besøge caféen.

- Jeg har gennem længere tid arbejdet med tanken om ”at gøre come back” med drift af café eller restaurant i Kolding. Derfor glæder jeg mig meget over, at muligheden for at overtage Café Koldinghus dukkede op. Jeg tror, at jeg kan være med til at åbne caféen og Koldinghus endnu mere ud mod byen, siger Annie Fløe Svenningsen.

Café Koldinghus har siden 2001 været drevet af Hotel Koldingfjord.

- Vi har ikke ønsket at fortsætte forpagtning og vi ønsker at sætte yderligere fokus på vores kerneforretning på Hotel Koldingfjord. Det glæder mig derfor meget, at Museet på Koldinghus har indgået ny aftale med en så kompetent person som Annie Fløe Svenningsen. Jeg er overbevist om, at dette vil blive til glæde for både slottet i og for byen, siger administrerende direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.

 

Dagens Gossip