Erik Brandt: Dans blæste min hjerne ud

Fredag aften blev sidste gang på dansegulvet i Vild med dans for modeskaberen og forretningsmanden Erik Brandt og hans dansepartner Vivi Siggaard.

På trods af ærgrelsen over det tidlige exit, har konkurrencens 70-årige alderspræsident fået gode ting ud af sin deltagelse.

- Jeg er ærgerlig over at ryge ud, for det var sjovt. Dansen fik mig til at tænke på andre ting. Jeg fik blæst hjernen ud af det, og det har været godt for mig i forhold til det sted, jeg er i mit liv nu, siger Erik Brandt, der i 2011 mistede sin kone og arbejdspartner, Margit Brandt.

Modekongen, der meldte sig til Vild med dans, fordi han trængte til at der skulle ske noget positivt, er da heller ikke færdig med at kridte danseskoene.

- Jeg tror, jeg vil danse videre med Vivi (Siggaard red.) to gange om ugen. Vi skal også til Ringsted sammen på honeymoon, siger modekongen grinende og fortsætter således med sit gode humør og kvikke bemærkninger trods sit danseexit.

Den skal dog ikke kun stå på dans. Forretningsmanden glæder sig nemlig også til at komme tilbage til det, han er god til.

- Nu skal jeg til at bruge hovedet igen, være kreativ og tilbage på min hjemmebane, hvor jeg skal relancere vores modebrand, siger forretningsmanden.

Erik Brandt røg ud af Vild med dans som nummer to i årets sæson af dansekonkurrencen.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip