Erik Veje om plads i slutspil: Jeg er mega lettet

Bagud 22-23 i anden halvleg kunne Århus Håndbold se pladsen i slutspillet fordufte. Men på en god afslutning vandt Århus Håndbold alligevel 28-26 ude over Skanderborg.

Dermed opnåede Århus Håndbold akkurat en ottendeplads i Boxer Herre Ligaens grundspil og snuppede den sidste plads i slutspillet for næsen af flere andre hold.

Af samme grund var der stor glæde hos Erik Veje Rasmussen, cheftræner hos Århus Håndbold.

- Jeg er mega lettet. Vi førte 16-11 og kunne også have bragt os foran 17-11 inden pausen, men vi brændte et straffe til sidst. Så vi havde alle muligheder for at lukke den kamp.

- Det fik vi ikke gjort, vi fik i stedet lavet en masse fejl midt i anden halvleg. Vi havde en kort fase, hvor det gik helt i hegnet. I løbet af fem minutter så sagen helt anderledes ud, siger Erik Veje.

Slutspillet var ved at glippe, men aarhusianerne fik med tre scoringer i træk bagud 22-23 kæmpet sig tilbage i kampen.

- Heldigvis fik vi samlet os igen, og spillerne bevarede deres konstruktive tilgang. Jeg vil fremhæve Torben Petersen i angrebet, som var vores ultimative rambuk, og Emil Nielsen, som stod rigtigt godt i målet til sidst.

- Nu er Emil også blevet 18 år, så det forventede jeg også af ham, Da han var 17 kunne han mere bruge alderen som undskyldning. Det var flot klaret, pointerer Erik Veje.

- Nu skal vi bruge slutspillet til at vise, at der mere i det her hold, end vi har vist i grundspillet, lyder det fra Erik Veje.

Århus Håndbold er havnet i pulje 1 i slutspillet, hvor der venter seks kampe mod KIF Kolding København, Team Tvis Holstebro og Skjern.

I den anden pulje mødes Aalborg Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg, HC Midtjylland og GOG. De to bedste fra hver pulje går videre til DM-semifinalerne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip