Erik Veje om plads i slutspil: Jeg er mega lettet

Bagud 22-23 i anden halvleg kunne Århus Håndbold se pladsen i slutspillet fordufte. Men på en god afslutning vandt Århus Håndbold alligevel 28-26 ude over Skanderborg.

Dermed opnåede Århus Håndbold akkurat en ottendeplads i Boxer Herre Ligaens grundspil og snuppede den sidste plads i slutspillet for næsen af flere andre hold.

Af samme grund var der stor glæde hos Erik Veje Rasmussen, cheftræner hos Århus Håndbold.

- Jeg er mega lettet. Vi førte 16-11 og kunne også have bragt os foran 17-11 inden pausen, men vi brændte et straffe til sidst. Så vi havde alle muligheder for at lukke den kamp.

- Det fik vi ikke gjort, vi fik i stedet lavet en masse fejl midt i anden halvleg. Vi havde en kort fase, hvor det gik helt i hegnet. I løbet af fem minutter så sagen helt anderledes ud, siger Erik Veje.

Slutspillet var ved at glippe, men aarhusianerne fik med tre scoringer i træk bagud 22-23 kæmpet sig tilbage i kampen.

- Heldigvis fik vi samlet os igen, og spillerne bevarede deres konstruktive tilgang. Jeg vil fremhæve Torben Petersen i angrebet, som var vores ultimative rambuk, og Emil Nielsen, som stod rigtigt godt i målet til sidst.

- Nu er Emil også blevet 18 år, så det forventede jeg også af ham, Da han var 17 kunne han mere bruge alderen som undskyldning. Det var flot klaret, pointerer Erik Veje.

- Nu skal vi bruge slutspillet til at vise, at der mere i det her hold, end vi har vist i grundspillet, lyder det fra Erik Veje.

Århus Håndbold er havnet i pulje 1 i slutspillet, hvor der venter seks kampe mod KIF Kolding København, Team Tvis Holstebro og Skjern.

I den anden pulje mødes Aalborg Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg, HC Midtjylland og GOG. De to bedste fra hver pulje går videre til DM-semifinalerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip