Eriksen efter sent sejrsmål: Godt med fuld spilletid

Christian Eriksen fik søndag vist Tottenham-manager Mauricio Pochettino at det måske er en god idé at give fuld spilletid til danskeren.

Den 22-årige midtbanespiller er blevet pillet ud i pausen af de to forudgående ligakampe mod Aston Villa og Stoke, men søndag fik danskeren lov til at spille kampen mod Hull til ende.

Det udmøntede sig i et oplæg og et sejrsmål i slutminutterne fra Eriksen, der blev matchvinder i 2-1-sejren på KC Stadium.

- Alle spillere vil gerne spille mere end 45 minutter, men det er op til træneren. Man er nødt til at arbejde hårdt for det. Jeg fik chancen, og jeg viste, at 90 minutter er godt for mig, siger Christian Eriksen ifølge ESPN Soccernet.

Danskeren erkender dog, at han måske ikke altid bidrager med særligt meget for Tottenham.

- Jeg er en spiller, der elsker at have bolden. Jeg synes ikke, at man får noget ud af mig, hvis jeg ikke har bolden.

- Heldigvis havde vi bolden meget, og jeg forsøgte at skabe nogle chancer. Til sidst fik vi heldigvis de tre point, siger Eriksen.

Sejren over Hull sender Tottenham op på 17 point og tættere på Premier Leagues tophold, der kan se frem til Champions League i næste sæson. Manchester United har 19 point på fjerdepladsen, der udløser en plads i kvalifikationsrunden til Champions League.

- Vi skal forbedre os. Vi spiller både gode og dårlige kampe. Når vi bliver mere stabile, så får vi en god sæson.

- Mange spillere mangler at finde ud af vores stil. Det gælder også mig. Nu skal vi forsøge at bygge videre på denne kamp, siger Christian Eriksen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip