Eriksen får kredit for ung holdkammerats opblomstring

Da indeværende sæson blev skudt i gang, regnede de færreste med, at unge Harry Kane skulle blive fast mand på holdet. Emmanuel Adebayor og Roberto Soldado stod umiddelbart forrest i angrebskøen, men det fik Kane hurtigt lavet om på.

Flere pragtpræstationer gjorde ham til klart førstevalg i front hos manager Mauricio Pochettino, men skal man tro eks-manager Tim Sherwood, der stod i spidsen for holdet sidste år, har Christian Eriksen en stor del af æren for Kanes gennembrud.

- Christian Eriksen og Gylfi Sigurdsson skal tilskrives kæmpe kredit for hans udvikling. Harry har en fantastisk træningsmentalitet, men de to brugte timer på træningsbanen med ham, fortæller Sherwood til Daily Express.

- De afsluttede, lagde indlæg fra højre og venstre. De viste Harry, hvordan man træner på den rigtige måde.

Timerne på træningsbanen må siges at være givet godt ud. Kane har banket 16 mål ind i Premier League i denne sæson og er kun to mål efter ligatopscorer Diego Costa fra Chelsea.

Selvom Eriksen og islandske Sigurdsson, der i dag spiller for Swansea, får stor kredit fra Tim Sherwood, så understreger han også, at Kanes mentalitet er afgørende.

- Vi vidste aldrig, om han ville nå det niveau, han er på nu, men vi kendte hans mentalitet, hans sult og hans passion for spillet. Den var i en klasse for sig.

- Han har stor tro på sig selv. Han ser ingen som konkurrenter, han ser kun på sig selv og vil hele tiden forbedre sig, fortæller den tidligere manager, som nu står i spidsen for Aston Villa.

Tottenham tager lørdag imod Leicester og Kasper Schmeichel i Premier League, hvor Eriksen, Kane og co. skal forsøge at hente en sejr i bestræbelserne på at hænge på de øvrige tophold i kampen om de europæiske pladser.

Leicester indtager i øjeblikket sidstepladsen i ligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip