Eriksen får støtte af Tottenham-boss efter Olsen-kritik

Christian Eriksen kan efter Morten Olsens hårde kritik trøste sig med, at han har en stor stjerne i Tottenham.

Mens landstræner Morten Olsen offentligt har kritiseret midtbanespilleren for at tage for lidt ansvar i tirsdagens 0-1-nederlag til Portugal i EM-kvalifikationen, så er Tottenham-manager Mauricio Pochettino godt tilfreds med den 22-årige dansker.

- Det er ikke mit problem. Det er hans (Olsens, red.) problem, siger Pochettino til avisen Daily Mirrors hjemmeside.

- Jeg er meget tilfreds med hans præstationer og hans engagement. Jeg har aldrig analyseret, hvad landstrænere udtaler om mine spillere.

- Det eneste, jeg kan sige, er, at jeg er meget tilfreds med Christian. Han er meget professionel, og hans engagement i forhold til holdet og klubben er fint, siger manageren.

Onsdag brugte Morten Olsen en del af sit evalueringsmøde efter nederlaget til Portugal på at tale om Eriksen og alt det, han synes, han mangler at se fra Tottenham-spilleren.

- Efter så mange landskampe skal han kunne tage fat i bolden og være med til at styre kampen. Det har han ikke kunnet. Derfor må vi klandre ham. Han må kunne stå for den kritik, og det gør han også.

- Det er en brutal verden, ellers må du spille på et andet plan. Det er ikke Ajax mere, det er ikke udvikling, sagde Morten Olsen med henvisning til Christian Eriksens tidligere klub Ajax Amsterdam.

Landsholdsspilleren har de seneste 14 måneder spillet i Tottenham.

/ritzau/

 

Dagens Gossip