Eriksen kræver mere skarphed i ny kamp mod Schmeichel

To danske Premier League-stjerner står onsdag aften overfor hinanden for anden gang på få dage, når Tottenham og Christian Eriksen skal på besøg hos Kasper Schmeichels Leicester.

Søndag spillede de to klubber 2-2 på Tottenhams hjemmebane i FA Cuppen, og onsdag brager de to klubber sammen i Leicester i Premier League.

- Vi gjorde det udmærket søndag.

- Vi lod dem ikke komme til de helt store chancer, og det skal vi sørge for igen, men vi skal selv være en smule skarpere med bolden på den sidste tredjedel af banen, siger Christian Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

Han fortæller, at Leicester er et svært hold at skabe chancer imod, da Kasper Schmeichel og holdkammeraterne står solidt defensivt.

- Når to angribende hold mødes, giver det en mere åben kamp og flere muligheder for at komme fremad. Her skal vi være tålmodige og forsøge at åbne et meget kompakt forsvar, siger danskeren.

Den danske midtbanespiller åbnede scoringen i søndagens 2-2-kamp på White Hart Lane.

Selv om Eriksen talte med Kasper Schmeichel i spillertunnelen, så afviser Tottenham-profilen, at han drillede Leicester-målmanden.

- Vi talte om alt muligt, men ikke om målet. Jeg havde ikke lyst til at nævne det.

- Vi talte om de mange kampe, vi har mod hinanden. Jeg må tale med ham om scoringen senere, måske når vi er samlet med landsholdet, siger Eriksen.

Tottenham og Leicester står overfor hinanden tre gange på kort tid, da der i næste uge er omkamp i FA Cuppen på Leicesters hjemmebane.

/ritzau/

 

Dagens Gossip