Eriksen scorer igen i Tottenham-sejr

11/01/2014

Christian Eriksen har ramt en fremragende målstime under den nye manager i Tottenham, Tim Sherwood. Lørdag scorede han for tredje gang i de seneste fire Premier League-kampe. Det sendte holdet mod sejr på 2-0 hjemme over Crystal Palace.

Fem minutter efter pausen forlængede Emmanuel Adebayor en lang aflevering til Eriksen, der lagde bolden til rette for sig selv og hamrede den op i nettaget til 1-0.

Crystal Palace var ellers kommet bedst fra start på White Hart Lane, og efter bare syv minutter udmøntede det sig i et straffespark til gæsterne.

Marouane Chamakh blev sendt af sted i dybden, og da han kom i fri position i straffesparksfeltet, blev han nedlagt af Tottenhams Mousa Dembélé, hvilket dommeren takserede til straffespark.

Det skulle Jason Puncheon forsøge at omsætte til mål, mens hans forsøg med venstre fod gik både flere meter ved siden af og over mål.

Efter godt en halv time havde udeholdet igen en stor chance, men Mile Jedinaks forsøg fra klos hold blev blokeret.

Tottenham fik mere spil, som første halvleg skred frem, og Nabil Bentaleb var tæt på at score åbningsmålet efter 33 minutter, men hans følte langskud ramte indersiden af stolpen og sprang tilbage i spil.

Christian Eriksen var med i meget af Tottenhams opspil, og han var tæt på at blive sat i scene til scoring kort efter pausen. Danskeren tog et par træk for at komme på skudhold omkring straffesparkspletten, men hans skud blev blokeret.

Kort efter blev Eriksen igen sat op til skud, og da var han altså mere træfsikker. Han blev siden klappet fra banen efter 75 minutter.

Efter scoringen foregik kampen på Tottenhams præmisser, og hjemmeholdet cementerede til 2-0 på en flot scoring efter 72 minutter af den indskiftede Jermain Defoe.

Med sejren avancerede Tottenham til femtepladsen, men Liverpool kan rykke forbi "Spurs" ved blot uafgjort ude mod Stoke søndag.