Esbjerg afviser Odenses slutspurt i pokalsejr

01/10/2015

Team Esbjergs håndboldkvinder spillede sig torsdag frem til semifinalerne i pokalturneringen Santander Cup med en overbevisende sejr over HC Odense.

Vestjyderne vandt med 27-24 på Fyn efter en pauseføring på 17-9.

Kampen blev reelt afgjort i de sidste 20 minutter af første halvleg, hvor Esbjerg-træner Lars Frederiksen kunne se sit hold score seks gange i træk og skabe et stort forspring til værterne.

Hjemmeholdets forsvarsspil var stort set ikke eksisterende, og Esbjerg kunne nemt flytte bolden fra side til side og komme fri til skud.

Efter pausen fik Odense en række nemme mål, og det lykkes at reducere til 23-25, før Esbjerg lukkede kampen.

Efter opgøret var der lodtrækning til semifinalerne. Her fik esbjergenserne den måske værst tænkelige lodtrækning, da sidste sæsons mestre fra FCM Håndbold blev modstanderen. I den anden semifinale mødes Team Tvis Holstebro og Viborg HK.