Esbjerg-back efterlyser fight og duelstyrke efter 1-3

Esbjerg led mandag aften et 1-3-nederlag i Alka Superligaen til AaB hjemme på Blue Water Arena, hvilket holder vestjyderne i bunden af rækken på en niendeplads.

Esbjergs venstre back og 1-0-målscorer, Jonas Knudsen, efterlyser mere duelstyrke og fight hos vestjyderne.

- Boldomgangen var dårlig, og det var ikke godt nok. Vi skal blive bedre til at lukke af, for vi gav simpelthen for mange chancer væk.

- Der manglede fight og styrke i duellerne, og det skal blive bedre. Det er det første, alle kan bidrage med. Vi skal have lagt fight og vinderinstinkt på, siger Jonas Knudsen.

Vestjydernes cheftræner, Niels Frederiksen, peger på, at hans mandskab ikke var skarpe nok med bolden, og han erkender samtidig, at AaB gjorde det godt.

- Vores boldomgang i første halvleg kan vi ikke være tilfredse med. Jeg havde håbet, vi ville være dygtigere med bolden, men vi smed den væk for mange gange, hvilket gav AaB de mange omstillinger, som de gerne ville have.

- Vi producerede godt nok nogle chancer, vi kunne score på, og vi havde muligheden for en 2-0-scoring, men det lykkedes ikke, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg gik til pausen med en 1-0-føring, hvilket spillede ind i taktikken i omklædningsrummet og den måde vestjyderne ville gribe anden halvleg an på.

- Vi prøvede fra starten af anden halvleg at afvente. Vi gik lavere på AaB, men det hjalp ikke, og selvom AaB scorede et par flotte mål, man ikke kan gardere sig imod, producerede de stadigvæk en del andre chancer, siger Niels Frederiksen.

Esbjergs næste opgave i Superligaen er på udebane i Herning, hvor topholdet FC Midtjylland lægger græstæppe til.

Inden da venter torsdag en pokalkvartfinale hjemme på Blue Water Arena, hvor modstanderen endnu engang er AaB.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip