Esbjerg-back: Vi går efter en ny pokalfest

For en 20-årig knægt fra Hjerting var det stort at hæve DBU Pokalen og blive tiljublet af op mod 15.000 Esbjerg-tilhængere en majdag i Parken for to år siden.

De jubelscener vil Esbjergs nu 22-årige venstre back, Jonas Knudsen, gerne opleve igen.

Det kræver dog en samlet sejr i semifinalen over FC København, som gæster Esbjerg i returkampen torsdag aften. Første semifinaleopgør i Telia Parken endte 1-1.

- Sejren i pokalfinalen er noget af det største, jeg har været med til som fodboldspiller, og det rangerer i kategorien med landsholdsdebut og de store kampe i Europa.

- At pokalsejren var starten på den europæiske succes, kunne vi ikke vide dengang. Men jeg ved, jeg gerne vil være med til at skrive fodboldhistorie med Esbjerg igen.

- At vinde for øjnene af så mange medrejsende tilhængere er noget helt særligt, siger Jonas Knudsen til klubbens hjemmeside.

Han er blandt blot tre spillere i den nuværende Esbjerg-trup, som var i startopstillingen i 1-0-finalesejren over Randers FC i 2013. De øvrige er Magnus Lekven og Hans Henrik Andreasen.

De tre gengangere er alle i truppen til returkampen mod FCK på Blue Water Arena.

- Vi skal komme med en masse energi og spille frit mod FC København. Jeg ved godt, at vi ikke har den store succes i Superligaen for tiden, men det er to forskellige turneringer, og torsdag aften må vi pakke dagligdagen væk.

- Jeg ser det som en mulighed for, at endnu flere spillere kan få oplevelsen af at være med i en pokalfinale, og jeg håber, vore tilhængere vil bakke os godt op, så vi kan få en ny fælles oplevelse i Parken, siger Jonas Knudsen.

Esbjergs første pokaltriumf i 37 år, finalesejren over Randers FC, blev overværet af 26.194 tilskuere, hvoraf hovedparten var fra det sydvestjyske område.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip