Esbjerg-back: Vi har evner til mere end syvendepladsen

EfB Elite A/S, koncernen bag superliga-klubben Esbjerg, udsendte tidligere på ugen en periodemeddelelse for tredje kvartal. Heri fremgik det, at man havde større sportslige forventninger end hidtil indfriet i sæsonen.

Da meddelelsen blev udsendt, var Esbjerg nummer 10 i Superligaen, men efter en 4-1-udesejr over FC Vestsjælland lørdag er esbjergenserne nu på syvendepladsen.

Det er dog ikke nok for den U21-landsholdsaktuelle back Jonas Knudsen, der har større forventninger.

- Jeg synes, vi har et stort potentiale i holdet, og det viser vi også i kampene, siger Jonas Knudsen.

- Jeg har større forventninger end en syvendeplads, men vi har haft stor respekt for den situation, vi har været i. Kigger man på vores evner, må vi dog sige, at de rækker til mere end syvendepladsen.

Knudsen fornemmer, at Esbjerg for alvor har ramt en stime efter 7-0 over AC Horsens i DBU Pokalen og 4-1 over FC Vestsjælland.

- Vi har haft rigtig mange gode kampe på det seneste. Mod Horsens fik vi så en forløsning, da vi vandt 7-0, og vi må bare sige, at vi er et hold, der er rigtig gode, når vi har selvtillid, siger Knudsen.

- Det så man også mod FC Vestsjælland. Da vi kom foran, kørte vi bare på, og det virker for alvor til, at vi har ramt en af vores gode stimer.

Jonas Knudsen bakkes op af sin kollega i forsvarets højre side, Ryan Johnson Laursen.

- Esbjerg er kendt for at ramme stimer, hvor vi så bliver ekstremt svære at slå. Det så vi i foråret, og jeg fornemmer, at vi har ramt sådan en stime igen, siger Johnson Laursen.

- Vi har fundamentet på plads, så vi må bare kigge fremad. Målet er, at vi er i den bedste halvdel, når vi går på vinterpause.

Der resterer fire spillerunder inden superligaspillerne går på vinterferie.

/ritzau/

 

Dagens Gossip