Esbjerg erklærer sig tilfreds med 1-1 mod oprykker

Esbjerg førte med 1-0 og havde tilsyneladende det hele under fuld kontrol i kampens første halve time, men alligevel er esbjergenserne tilfredse med slutresultatet 1-1 på udebane mod Hobro lørdag eftermiddag.

Oprykkerne kom nemlig flot tilbage og bragte Esbjerg i tydelige problemer efter Martin Thomsens flotte frisparksscoring i begyndelsen af anden halvleg.

- I første halvleg viste vi selvtillid og spillede okay. Det er svært at gardere sig mod det mål, Martin Thomsen scorede.

- Det føltes, som om vi var underlegne i anden halvleg, og vi kunne ikke hamle op med dem fysisk. På den baggrund er uafgjort fint nok, siger Esbjergs Jakob Ankersen til TV3 Sport.

Han fremhæver dog også, at hans hold kunne have taget alle tre point med hjem, hvis Mick van Burens hovedstød fra tæt hold ikke var blevet reddet mirakuløst af Hobro-keeper Jesper Rask.

- Med lidt flere marginaler på vores side, kunne vi have vundet, siger Ankersen.

Hans anfører, Hans Henrik Andreasen, er imponeret over det overraskende stærke oprykkerhold.

- De lagde et godt pres på os til sidst, og jeg synes ikke, vi formåede at få ekspederet bolden ordentligt væk. Det var deres fortjeneste. De spiller godt, og det er et godt hold, så et point kan vi godt være tilfredse med, siger Hans Henrik Andreasen.

Esbjerg har samlet skuffende syv point i de første otte kampe. Næste opgave bliver mødet med Brøndby hjemme i Vestjylland næste søndag.

/ritzau/