Esbjerg henter tidligere Brøndby-angriber i Fredericia

admin

425 uger siden

|

19/05/2016

Dagens topnyheder

Superligaklubben Esbjerg har hentet nyt skyts til holdets offensiv i skikkelse af den australske angriber Brent McGrath, der kommer til det vestjyske fra Fredericia.

Det oplyser Esbjerg på klubbens hjemmeside.

McGrath, der tidligere har spillet for Brøndby, har fået en treårig kontrakt i Esbjerg. Han skifter transferfrit til sommer, hvor hans kontrakt med Fredericia udløber.

- Jeg er på et tidspunkt i min karriere, hvor jeg synes, at Esbjerg er det rigtige valg. Det er en stor klub med fine faciliteter, og jeg håber med hårdt arbejde og forhåbentlig flere mål at kunne medvirke til at få holdet til at vinde flere kampe, siger McGrath til hjemmesiden.

Den australske angriber er topscorer i 1. division for Fredericia, hvor han står noteret for 14 scoringer indtil videre.

24-årige Brent McGrath blev som ung hentet til Brøndbys ungdomsafdeling, men han fik aldrig det helt store gennembrud på klubbens førstehold efterfølgende.

Nu skal Esbjerg-træner Jonas Dal vise, at McGrath kan gøre sig gældende i landets bedste række, og han ser australieren som et ideelt match i forhold til Esbjergs filosofi.

- Han er målscorer, dygtig til at snuse op, hvor han skal placere sig i feltet på både indlæg og standardsituationer, og så kan han være både opspilsstation og løbe for holdet. Han er ikke nogen luksusspiller, der udelukkende scorer mål, hvilket er vigtigt for os, siger Dal.

/ritzau/