Esbjerg-lejr om ny målsætning: Vi har stadig ambitioner

Esbjerg meldte i forbindelse med klubbens generalforsamling tidligere på ugen ud, at klubben i de kommende sæsoner ikke forventer at blande sig blandt de bedste hold i Alka Superligaen.

Udmeldingen er blevet kaldt defensiv og kedelig rundt omkring i fodbolddanmark, men det er ikke noget, der har demotiveret Esbjerg-truppen.

Forsvarsstyrmand i Esbjerg, Michael Jakobsen, mener, at det er et bevidst valg af klubben, så man undgår at skuffe.

- Ved at melde lidt stille ud er man på den sikre side, og det tror jeg, det bunder i fra klubbens side. Jeg tror bestemt, Esbjerg har ambitioner om at komme så langt frem i tabellen som muligt. Også på længere sigt.

- Men jeg har selvfølgelig læst, hvad klubben har sendt ud. Det er dog ikke noget, vi går og snakker så meget om i truppen, siger Michael Jakobsen.

Esbjergs lovende højreback og U21-landsholdsspiller, Ryan Johnson Laursen, har kontrakt med vestjyderne til 2019, men han er ikke bekymret over, at forventningen ikke er til at spille med om medaljer.

- Jeg er sikker på, at klubben til sommer går ud og kigger på, hvad der er på transfermarkedet, så vi står godt rustet til den nye sæson efter sommerferien.

- Og så er der ingen tvivl om, at vi kan være med, hvor det er sjovt og på et højt niveau. Det er jeg overbevist om, siger Ryan Johnson Laursen.

Han pointerer dog samtidig, at han og resten af truppen først må bevise over for omverdenen, at Esbjerg hører til i landets bedste række, hvor vestjyderne i øjeblikket er placeret på 10.-pladsen lige over nedrykningsstregen.

- Lige nu og her må vi dog fokusere på vores nuværende situation, siger Ryan Johnson Laursen.

Senest Esbjerg sluttede på en medaljegivende plads i Superligaen var i sæsonen 2003/2004. I 2013 vandt vestjyderne DBU Pokalen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip