Esbjerg-lejren fokuserer kun på at få point

Esbjerg er ikke kommet tilfredsstillende fra start i den nye superligasæson og ligger med seks point for syv kampe kun lige akkurat placeret over nedrykningsstregen, hvilket der også er fokus på i Esbjerg-lejren.

Medlem af det sportslige udvalg i Esbjerg Niels Erik Søndergaard erkender, at målsætningen om en slutplacering i den bedste halvdel lige nu ikke fylder alverden i Esbjerg-lejren.

- Som udgangspunkt er vores målsætning om en plads blandt de seks bedste ikke ændret, men som vi ligger placeret lige nu, handler det om at få nogle point hurtigst muligt, siger Niels Erik Søndergaard.

Hen over sommeren har Esbjerg vinket farvel til en række profiler, hvor landsholdsspilleren Peter Ankersen er den mest iøjnefaldende afgang.

Esbjergs træner Niels Frederiksen erkender, at det er nogle markante profiler, der har forladt vestjyderne, og at det vil tage lidt tid at spille nye og unge spillere ind på holdet.

- Vi har sagt farvel til nogle store profiler, men vi har fået andre gode spillere ind, som dog ligesom vores unge spillere skal bruge tid til at vænne sig til tingene, siger Niels Frederiksen.

Hvad angår målsætningen om en placering i den bedste halvdel, maner Niels Frederiksen til besindighed.

- På den korte bane fokuserer vi på, at vi skal have nogle sejre. På den lange bane mener vi stadig, at vi har truppen til at være med omkring en plads blandt de seks bedste klubber, men det fokuserer vi ikke på i øjeblikket, siger Niels Frederiksen.

Søndag aften vandt Esbjerg hjemme 3-0 over FC Vestsjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip