Esbjerg-målscorer: Skulle have lukket opgøret

Esbjerg spillede søndag aften 2-2 mod Brøndby hjemme på Blue Water Arena i et livligt opgør med mange chancer i begge ender.

Vestjydernes midtbaneslider og anfører Hans Henrik Andreasen scorede et flot hovedstødsmål, men stod alligevel efter kampen med en blandet følelse.

- Vi kan godt tillade os at være lidt ærgerlige. Vi havde et par store chancer, men i den situation, vi er i nu, sparker vi dem desværre ikke ind, siger Hans Henrik Andreasen.

Brøndby bragte sig hurtigt foran efter pausen, men på to minutter formåede esbjergenserne at vende opgøret. Hans Henrik Andreasen mener, Esbjerg skulle have lukket kampen i den gode periode.

- Vi skulle have været mere professionelle, og afgjort det, men omvendt havde Brøndby også nogle muligheder i specielt første halvleg, så uafgjort var vel fair nok alt i alt, siger Hans Henrik Andreasen.

Kollegaen på Esbjergs centrale midtbane Magnus Lekven, der scorede sit kun andet mål for vestjyderne, da han hamrede bolden op i hjørnet til 2-1, bakkede sin anførers betragtninger op omkring kampen.

- Vi havde mulighederne for at afgøre det med den tredje scoring, men vi udnyttede det ikke, og så kom Brøndby tilbage i kampen, siger Magnus Lekven og uddyber om målet:

- Det var karrierens bedste mål, og jeg håber, der kommer flere fremover, siger en grinende Magnus Lekven.

Esbjergs cheftræner Niels Frederiksen var efter kampen tilfreds, og roste Brøndby som en hård modstander.

- Jeg er tilfreds med 2-2 efter en livlig kamp, og jeg må også give kredit til Brøndby, som vel er det bedste hold, vi har mødt indtil videre, siger Niels Frederiksen.

Med det ene point forbliver Esbjerg over stregen på en 10. plads med otte point for ni kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip