Esbjerg-møde rammer AGF hårdt på skadesfronten

Med en sen udligning fik AGF 2-2 med hjem fra mandagens superligakamp på udebane mod Esbjerg, men det var et point med store omkostninger for AGF.

Tre spillere - Daniel A. Pedersen, Danny Olsen og målmand Aleksandar Jovanovic - måtte lade sig udskifte undervejs, mens Dino Mikanovic måtte fortsætte med smerter, da holdet ikke kunne foretage flere udskiftninger.

Dagen derpå meddeler AGF på sin hjemmeside, at det ser værst ud for målmand Jovanovic, der fik slået nogle tænder ind i undermunden efter et hændeligt sammenstød med Mikanovic.

Han fik sat tænderne på plads på Sydvestjysk Sygehus, og nu skal den serbiske keeper til nærmere undersøgelser hos en tandlægespecialist, og først herefter kan der siges noget mere præcist om skadens omgang, oplyser AGF.

Daniel A. Pedersen fik i første halvleg et slag på den ankel, der holdt ham ude i starten af sæsonen.

- Efter behandling her til formiddag kan han gå fornuftigt på foden, men han er tvivlsom til den kommende kamp mod Lyngby, skriver AGF.

Også Danny Olsen er tvivlsom til fredagens kamp. Han mærkede et lille riv i baglåret i første halvleg mod Esbjerg.

Bedre går det for Dino Mikanovic. Backen, der gennemførte mandagens kamp trods smerter, har det fint bortset fra lidt ømme ribben, lyder det fra AGF.

Skader har i det hele taget været et stort tema for AGF i sæsonstarten. Klubbens topscorer i sidste sæson, Morten "Duncan" Rasmussen, har været ukampdygtig med en knæskade i de første tre runder og fik først sæsondebut mandag.

Desuden er Alexander Juel Andersen skadet og har misset de seneste kampe. Endelig må træner Glen Riddersholm for tiden se bort fra Jens Jønsson, der er til OL for Danmark.

/ritzau/

 

Dagens Gossip