Esbjerg-profil om straffespark: Fintede og blev væltet

Esbjerg slog mandag aften OB hjemme på Blue Water Arena med 2-0, og kravlede op over stregen. Samtidig sendte man fynboerne under stregen.

Vestjyderne sad på spillet kampen igennem, og kunne gå til pause med en 1-0-føring på mål af Jakob Ankersen, der sikkert omsatte et straffespark begået mod Jeppe Andersen.

- Jeg kom løbende i fuld fart, og så ud af øjenkrogen, Emil Larsen gjorde det samme, hvorefter jeg trak bolden tilbage med en finte og blev væltet, siger Jeppe Andersen.

U21-landsholdsspilleren, der huserede på Esbjergs venstrekant, erkendte vigtigheden af sejren.

- Jeg følte ikke, at vi var hverken nervøse eller bange for at tabe, selvom det var en regulær sekspointskamp, og nu er det lidt sjovere at kigge på tabellen, siger Jeppe Andersen.

Esbjergs foretrukne venstre back, Jonas Knudsen, sad ude med karantæne, hvorfor Daniel Stenderup måtte vikariere på pladsen, og han var ligesom sin holdkammerat tilfreds med indsatsen og kampen som helhed.

- Defensivt stod vi fint, og OB kom ikke frem til ret meget, så det var godkendt. Offensivt arbejdede vi hårdt og skabte en masse. Personligt gik det også fint, og de tre point luner helt vildt, siger Daniel Stenderup.

Esbjergs cheftræner Niels Frederiksen var også tilfreds med de tre point og kampens forløb, som vestjyderne dominerede fra start til slut.

- Vi var bedre på bolden, og fysisk matchede vi dem fuldt ud. De tre point var dog det vigtigste, og nu kravler vi et par pladser frem i tabellen, siger Niels Frederiksen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip