Esbjerg-profil: Vi er ramt på selvtilliden

Lørdag aften spillede Esbjerg 1-1 mod AaB i Superligaens femte runde og er dermed forsat uden sejr i denne sæson.

De manglende sejre er noget, der efterhånden begynder at tære på Esbjerg-spillerne.

- Det er noget, vi kan mærke. En sejr ville betyde rigtig meget for os, og vi kunne rigtig godt bruge tre point snart, siger Jakob Ankersen.

Esbjerg røg tidligere på måneden ud af Europa League, og det har været med til at svække esbjergensernes selvtillid.

- Det har været en frustrerende sæsonstart, og vi har været lidt ramt på selvtilliden, efter at vi røg ud af Europa League. Vi mangler nogle succesoplevelser, så vi kan få selvtilliden tilbage, siger Jonas Knudsen.

AaB var bedst i første halvleg, hvor nordjyderne også kom foran, men i anden halvleg sad Esbjerg på det meste. Derfor irriterede det også Esbjerg-backen, at det ikke blev til en sejr i dag.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke fik alle tre point i dag. Jeg synes, at vi havde fortjent at vinde, og så er det irriterende, at det ikke lykkedes. Vi har desværre ikke marginalerne for tiden, siger Knudsen.

Jakob Ankersen havde en stor mulighed for at sikre esbjergenserne alle tre point mod slut, da han var alene foran Nicolai Larsens mål.

- Bolden lå lidt bag mig, og så prøvede jeg at lave en skudfinte, hvor min modstander blev sat. Det hele skete i løbet af et sekund, og jeg følte ikke i situationen, at jeg kunne afslutte, siger Jakob Ankersen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip