Esbjerg-skurk: Skulle have haft frispark inden udvisning

Esbjerg måtte fredag aften nøjes med 0-0 på udebane mod Sønderjyske.

Vestjyderne spillede en god kamp, men blev hæmmet af en udvisning til Mohammed Fellah, der modtog sit andet gule kort efter 64 minutter.

Hovedpersonen erkendte efter kampen, at det røde kort var i orden, men mente, at dommeren i situationen forinden skulle have givet ham et frispark.

- Udvisningen var god nok, men i sekunderne før jeg begik forseelsen, skulle jeg have haft et frispark. At dommeren ikke så den situation, er der ikke noget at gøre ved. Sådan er det, siger norske Mohammed Fellah.

Holdkammeraten Daniel Stenderup stod efter kampen med en blandet følelse.

- Alt taget i betragtning var uafgjort vel fint nok. Omvendt sad vi også på kampen i første halvleg, og vi var dem, der prøvede at skabe det meste. Derfor kan vi godt tillade os at stå med en lidt dårlig smag i munden, siger midtstopperen og uddyber.

- Hvis vi ikke havde fået det røde kort, tror jeg, vi ville have lukket kampen i anden halvleg og rendt af sted med alle tre point.

Cheftræner i Esbjerg, Niels Frederiksen, pegede ligesom sine spillere på, at spillet i undertal fik afgørende betydning, og at det gik ud over vestjydernes offensiv.

- I de første 70 minutter var vi bedst og skabte fine muligheder, men vi manglede dygtigheden i de afgørende situationer, siger Frederiksen og tilføjer om Mohammed Fellahs røde kort:

- Jeg tror, den var korrekt. Han har lige undskyldt i omklædningsrummet for truppen, og nu kigger vi fremad mod den næste kamp.

Esbjerg slutter ligaefteråret af hjemme på Blue Water Arena mod formsvage FC Nordsjælland næste mandag. Inden da venter torsdag en pokalkamp mod FC Midtjylland i Esbjerg.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip