Esbjerg spillede to vidt forskellige halvlege

Esbjerg spillede søndag aften 0-0 hjemme imod Brøndby på Blue Water Arena i et opgør, hvor der blev gået til den i tacklingerne, men hvor den sidste skarphed manglede i de afgørende situationer.

Hjemmeholdets spillere stod efter kampen med en følelse af at have spillet to vidt forskellige halvlege.

- I første halvleg sad vi på det hele og manglede kun at få scoret. I anden halvleg mistede vi en del af vores aggressivitet, og vores presspil faldt i niveau, siger Hans Henrik Andreasen.

Esbjergs anfører peger på en taktisk pauseændring hos Brøndby som årsag til vestjydernes mindre gode anden halvleg.

- De omrokerede centralt på midten og flyttede en mand mere derind, og det gjorde det svært for Magnus Lekven og jeg at dække op, siger Esbjergs midtbaneslider.

Vestjydernes hurtige Ryan Johnson Laursen oplevede kampen på samme måde som sin anfører og mente også, at Esbjerg kunne have taget føringen og dermed sejren.

- Det var en hektisk kamp i et højt tempo fra start til slut. Vi havde muligheden for at score, og hvis det var lykkedes, ville vi have fået overtaget. Omvendt var vi også pressede til sidst og skulle bare hive det ene point hjem, siger Ryan Johnson Laursen.

Cheftræner for Esbjerg, Niels Frederiksen, var efter kampen tilfreds med, at vestjyderne for anden kamp i streg kunne holde nullet.

- Jeg var meget tilfreds med defensiven, og jeg var glad for, at vi holdt Brøndby fra de helt store chancer, hvis vi så bort fra en enkelt, hvor Martin Dubravka reddede flot.

- Derudover var det selvfølgelig godt, at vi formåede at spille til rent bur igen, slutter Niels Frederiksen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip