Esbjerg-træner: Efteråret kun lige godkendt

Esbjerg leverede mandag aften en god præstation hjemme på Blue Water Arena, men måtte alligevel tage til takke med et 0-0-resultat mod FC Nordsjælland.

Den offensive Esbjerg-kantspiller, Jeppe Andersen, var efter kampen skuffet over, at det ikke lykkedes at hente de tre point, men erklærede sig samtidig tilfreds med spillet.

- Vi er skuffede over, at vi ikke scorede på nogle af de mange chancer, vi kom frem til, men hvis man ser bort fra det, kan vi være meget tilfredse med vores spil. Vi havde overtaget fuldstændigt og kørte FC Nordsjælland fysisk ned, siger Jeppe Andersen.

Vestjydernes U21-landsholdsspiller Jonas Knudsen mener, det var uheld, at Esbjerg ikke fik sendt bolden ind bag en velspillende David Jensen i FC Nordsjælland-målet.

- Det var ren utur, vi ikke fik prikket den ind. Hvis vi spillede sådan en kamp igen, ville vi ikke kunne undgå at score. Men samtidig må jeg også bare tage hatten af for deres målmand, der stod en klassekamp, siger venstrebacken.

Cheftræner i Esbjerg, Niels Frederiksen, blåstemplede sit holds spillemæssige præstation i mandagens kamp og kaldte efterårssæsonen for - lige akkurat - godkendt.

- Kampen var fantastisk fra vores side, og vi kunne vel have vundet 3-0, men vi scorede desværre ikke, siger Esbjerg-træneren og fortsætter om efteråret som helhed:

- 20 point er i orden uden på nogen måde at være prangende. Vi skulle have haft tre-fire point mere, for tabellen er tæt. Vi har respekt for bundstriden, men jeg tror ikke, vi kommer i problemer hen over foråret.

Esbjerg slutter efteråret af med 20 point for 17 kampe og må tage til takke med at overvintre på en placering som nummer otte i Superligaen. Vestjyderne åbner forårssæsonen med en udekamp i Silkeborg.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip