Esbjerg-træner glæder sig over skærpet konkurrence

Esbjergs hold i Alka Superligaen gik ind til vinterens transfervindue med en ambition om at slanke truppen, uden det gik ud over konkurrencen om pladserne til startopstillingen.

Det er lykkedes, mener træner Niels Frederiksen, der har sagt farvel til ni spillere - heriblandt topscorer Martin Pusic, Jakob Ankersen og Eddi Gomes.

Nye ansigter i truppen er Erik Friberg (Bologna), Daniel Larsson (Granada), Michael Almebäck (Brøndby) og Kevin Mensah (Viborg).

- Selv om truppen er mindre, synes jeg, der er skærpet konkurrence om de enkelte positioner.

- Ikke kun på grund af de nye spillere, der er kommet til, men også fordi spillere som Lasse Rise og Emil Lyng byder sig mere til, end de på grund af deres skadesforløb gjorde i efteråret, siger Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Særligt offensivt ser han forbedrede perspektiver inden forårssæsonen.

- Mange spillere byder sig til, især på de offensive positioner, og jeg kan tillade mig at have lidt kortere tålmodighed, hvis enkeltspillere ikke præsterer flere kampe i træk.

Esbjerg indleder foråret lørdag på udebane mod Silkeborg, der ligger isoleret på sidstepladsen.

Selv skal vestjyderne forsøge at forbedre den aktuelle ottendeplads, hvorfra der er fem point ned til FC Vestsjælland på den forkerte side af nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip