Esbjerg-træner: Holdet begynder at tage form

Esbjerg-spillerne har præsteret godt den seneste uge, hvor der har været pause på grund af landskampe, og kvaliteten af træningen stiger.

Det fortæller Esbjergs cheftræner, Michael Pedersen, som derfor ser ekstra meget frem til mandagens hjemmekamp mod AaB i Superligaen.

- Vi nærmer os nu to en halv måned i vores arbejde som trænerteam, og jeg kan se, at holdet begynder at tage form og sætte sig. Både i måden at forsvare på og i spillet frem ad banen. Spillerne er bevidste om, hvad vi gerne vil.

- Vi har fået en defensiv tryghed, der i kampen mod Brøndby gav os mulighed for med succes at lægge presset højere, siger Michael Pedersen til klubbens hjemmeside.

Han er tilfreds med holdets seneste præstationer på udebane, som gav point mod Hobro og Brøndby efter sene Esbjerg-scoringer.

- Vores anden halvleg i Hobro betyder meget for selvværdet og selvtilliden, fordi vi formåede at vende kampen og komme hjem med point.

- Mod Brøndby spillede vi en ligeværdig kamp, og bortset fra de sidste ti minutter af første halvleg, hvor modstanderne fangede os på omstillinger, er jeg tilfreds.

- Især med slutfasen, hvor vi udlignede, og hvor jeg kunne mærke, at spillerne ville have mere, siger Michael Pedersen.

Han fremhæver 1-1-målscoreren fra Brøndby Stadion, Mick van Buren, som en spiller, der kom ind og udførte den taktiske rolle, han var tiltænkt, til perfektion.

- Vi vil rigtig gerne vinde på hjemmebane mod AaB, men har respekt for et godt spillende hold, der er dygtigt til at udføre sit koncept.

- Vi skal forsøge at trykke modstanderne, som vi gjorde i faser af hjemmekampen mod OB og i Brøndby, uden at det bliver naivt, siger Michael Pedersen.

Esbjergs svenske angriber Robin Söder er klar efter en forstrækning og indgår i truppen i stedet for Jeppe Brinch.

Esbjergs kamp mod AaB fløjtes i gang mandag klokken 19 på Blue Water Arena.

/ritzau/

 

Dagens Gossip