Esbjerg-træner: Ikke definitivt reddet endnu

Esbjerg tog et stort skridt mod endnu en sæson i Superligaen med sejren over FC Nordsjælland. Ni point har vestjyderne nu ned til nedrykningsstregen, men træner Niels Frederiksen betragter endnu ikke redningen for sikker.

- Der er jo syv kampe endnu, og dermed 21 point at spille om. Så det kan man ikke sige definitivt, men vi tog et rigtig godt skridt her, siger Frederiksen.

- Men jeg har hele tiden sagt, placering eller ej, at jeg gerne vil have 40 point, før vi begynder at sætte nye målsætninger. Men vi har da bestemt mulighed for at kigge lidt op nu.

Esbjerg vandt mandagskampen i Farum med 1-0, men til slut måtte keeper Martin Dubravka hive to store redninger op af hatten.

- Han reddede et par rigtig fine bolde til sidst. Jeg har ikke set dem igen, men det glæder jeg mig til, for det så ud til at være store redninger. Men det er jo også det, han er der for, siger Niels Frederiksen.

Matchvinder blev den norske angriber Mushaga Bakenga, der dog langt fra var tilfreds med spillet.

- Vi spillede vældig dårligt, men det vigtigste var, at vi scorede mål og vandt. Vi formåede slet ikke at holde på bolden, og vi forsvarede ikke godt nok. Men vi må også give kredit til FC Nordsjælland, de spillede godt, siger Bakenga.

Målet kom efter en glimrende dybdebold fra Mohammed Fellah, og så var Bakenga iskold med sin afslutning.

- Jeg har et rigtig godt samspil med Fellah. Vi har trænet hele ugen sammen, og vi havde snakket om situationer som denne.

- Vi havde aftalt, at når han fik bolden i en god position, så skulle jeg bare løbe og råbe, så skulle han nok finde mig. Det lykkedes heldigvis, siger Bakenga.

/ritzau/

 

Dagens Gossip